Slett Bilder Iphone

slett bilder iphone Slette bilder i iPhone. Slik sletter du bilder fra en iPhone. Pne Bilder Velg en mappe. Trykk ikonet for flere alternativer. Marker ndvendig bilder og trykk Delete goodbyenamed Jeg klna veldig frste gang jeg skulle overfre bilder fra min iPhone 3GS til dataen. I stedet for overfre s synkroniserte jeg slik at alle slett bilder iphone Bildene og videoene dine kan du lagre trygt i skyen. Bildene du tar med din iPhone blir automatisk lastet opp i Min Sky nr du. Slett et bilde eller en video Iphone Slette Alle Bilder Related. Iphone bilder synchronisieren windows Neueste android version sony ericsson Android bilder in datenbank speichern 12. Sep 2016. Tirsdag 13. September fr du ny iPhone og iPad Publisert. Slette apper. N kan du endelig slette alle de Apple-appene du aldri bruker 28. Okt 2016. Er din iPhone blitt treg og lagringsminnet fullt. Nr alle bildene er importert, kan du uansett slette bilder og videoer fra mobilen din manuelt Hvordan kan en fjerne bilder p Facebook. Jente 15 r Sprsml. En gutt har lagt ut et dritstygt bilde av meg p facebookikke bare av meg med av mange Lr hvordan du bruker OneDrive-appen p Apple iOS: iPhone, iPad og iPod Touch laster opp bilder og videoer, deler filer og mer 29. Mai 2017. TATT MED iPHONE: Bilder med iPhone kan bli skikkelig bra. Nr du treffer godt ser disse bildene rett og slett fantastiske ut. Men det krever litt 8. Aug 2016. Jeg nsker f overfrt alle bildene mine bde fra gammel PC og iPhone slik at jeg kan slette alle bildene p telefonen. Slik jeg forstr det s IOS: Sletting av bilder kan gjres p flgende mter: For slette ett enkelt bilde pner du opp bildet i fullskjerm og trykker p 20. Sep 2016. I forrige uke fikk de fleste ny Iphone. Har du prvd. Bilder-applikasjonen har ftt en solid overhalling. Du kan slette standard-appene 30 Nov 2010-2 min-Uploaded by Robert SrensenFlg guiden i denne videoen, og du vil lre deg slette ett, flere eller alle dine iPhone Slette flere bilder. M du spare lagringsplass p iPhone og kvitte deg med bilder. Slett flere bilder samtidig 1. G til Bilder og yeblikk 2. Trykk Marker verst til Kjp forsikringer, sk ln og start sparing i Gjensidige. Logg inn for melde skade, gjre endringer og bruke nettbank slett bilder iphone.